Je bekijkt nu Thuis in sfeer en design

Thuis in sfeer en design

Nu de dagen weer steeds korter en het buiten steeds vroeger donker begint te worden hebben we de lampen steeds vaker en langer aan staan. Misschien loop je door jouw woning, kijk je rond en denk je dat het tijd is om de woning opnieuw aan te kleden en nieuwe sferen te creëren. Dit hoeft geen grote verbouwing te zijn, begin eens te kijken naar de lampen die je hebt. Met de juiste lamp in iedere ruimte krijgt deze al snel een nieuwe frisse uitstraling, een fijnere sfeer en kun je spelen met licht om een ruimte een nieuw perspectief te bieden. Misschien is het tijd om die ene mooie design lamp te kopen om in de woonkamer te plaatsen of op te hangen. Maar welke lamp is nu geschikt voor welke ruimte en met wat voor lamp kun je welke sfeer creëren? Vaak is het een combinatie van een aantal factoren die een mooie lamp echt tot z’n recht laten komen. Ben jij op zoek en wil je een design lamp kopen? Gelukkig hoeft de zoektocht naar een mooie lamp niet vervelend te zijn en lang te duren want bij Lamptwist hebben ze een uitgebreid assortiment design lampen van bekende topmerken in huis en bieden lampen aan van opkomende designers.
Maar Lamptwist biedt niet alleen een uitgebreid aanbod aan designlampen aan. Bij Lamptwist zijn ze betrokken met de wensen van de klant en bieden zij ondersteuning in de zoektocht naar niet alleen lampen maar een woonstijl, sfeer en design dat verder gaat dan alleen een licht in het donker. Zo zijn ze altijd bereikbaar voor vragen en advies en is het zelfs mogelijk om een designlamp dertig dagen uit te proberen alvorens je besluit dat dit de juiste fit is. Blijkt dat het niet te zijn dan kan de lamp retour worden gestuurd en wordt het betaalde bedrag weer vergoed.

De juiste lamp op de juiste plek.

Hoewel lampen als primaire functie hebben om een ruimte verlichten kunnen deze zoveel meer bijdragen. Door het gebruik van verschillende lampen, kleuren en materialen kunnen deze de ruimte waarbinnen zij geplaatst worden een compleet nieuwe look en feel geven. De hanglampen van Lamptwist zijn stuk voor stuk een bijzondere toevoeging binnen jouw interieur om dit te realiseren. Wanneer je op zoek gaat naar de perfecte designlamp bedenk dan goed welke functie deze moet gaan vervullen. Dit zal mede afhankelijk zijn van waar je hem plaatst, ga eens op zoek naar welk effect je wilt bereiken en welke sfeer je wilt creëren. Wil je een lamp die vooral functioneel moet zijn of moet deze ook decoratief tot zijn recht komen? Een mooie hanglamp in het midden van de kamer kam beide doelen bedienen door een echte eyecatcher te zijn en tegelijk de hele kamer te verlichten. Voor een zithoek kun je kiezen voor een mooie design sta lamp welke zorgt voor een sfeerlicht en in de keuken is vooral functioneel licht belangrijk voor welke plafonnieres gebruikt kunnen worden. Met mooie sta lampen en wandlampen kun je fijne huiselijke sferen creëren wanneer je achtergrondverlichting wilt aanbrengen. Boven de eettafel komt een mooie design hanglamp goed tot zijn recht om een fijne sfeer te creëren. Dit kan eventueel aangevuld worden met een functionele tafellamp met een mooi design.

Wil je echte harmonie in jouw woning dan is het belangrijk om een goede balans te houden tussen functioneel en sfeer licht. Wat betreft de stijl, kleur en materiaalkeuze heeft Lamptwist een heel groot aanbod. Wil jij graag advies om er achter te komen wat de juiste lamp op de juiste plek is dan wordt er graag met je meegedacht.

Meer dan alleen licht.

Een design lamp koop je voor meer dan alleen licht! Een design lamp koop je omdat deze bijdraagt aan sfeervol en stijlvol wonen zodat je optimaal kunt genieten waar je ook bent in huis. Of je nu met het gezin gezellig aan tafel zit te eten óf een filmpje kijkt op de bank. Wat verder bepalend is dat is de keuze van het materiaal en kleur. Zo kun je een klassiek interieur een eigentijdse en moderne uitstraling geven met een opvallende designlamp met een industrieel ontwerp en voeg je een moderne tint toe aan een landelijk interieur met kleuren als goud, staal, zwart en wit. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos wanneer je jouw creativiteit de vrije hand geeft.