Je bekijkt nu De beste tuinmeubeltips van architecten voor de bedrijfstuinen

De beste tuinmeubeltips van architecten voor de bedrijfstuinen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Meubels

Het nieuwe werken houdt in dat we allemaal meer tijd- en plaatsongebonden kunnen gaan werken. En wat is er dan leuker dan werken in de tuin? Werken in een bedrijfstuin! Het beste van beide werelden, het gemak van je werkomgeving en de relaxte omgeving van de tuin. Maar ook een lunch in de buitenlucht tussen het werken door, of een werkoverleg in de frisse lucht behoort tot de mogelijkheden met een goed aangelegde bedrijfstuin en de juiste tuinmeubelen. Hier lees je tips van architecten voor bedrijfstuinen.

Maak het jezelf makkelijk

Het inhuren van een architect is altijd een voordeel. Afhankelijk van jouw wensen en de ruimte kan een architect bekijken hoe en wat het beste gerealiseerd kan worden. Hierbij is het natuurlijk handig om te weten wat het uitgangspunt van jouw vraag is. Wil je de bedrijfstuin gebruiken om tot rust te komen of gaat er in de bedrijfstuin ook gewerkt worden? Voor een architect is het aanleggen van (bedrijfs)tuinen natuurlijk dagelijkse kost, dus gebruik die kennis en ervaring om het jezelf makkelijker te maken! Zij weten als geen ander wat er mogelijk is, misschien is dat wel veel meer dan jij in eerste instantie zelf denkt. Bovendien weten zij natuurlijk wat bekende valkuilen zijn en waar je op moet letten bij de keuze voor tuinmeubels of de nieuwe loungeset. Maar ook hoe je rekening houdt met schermen, zonlicht en andere praktische zaken. WiFi en elektriciteit zijn natuurlijk ook behoorlijk essentieel om een goede bedrijfstuin aan te leggen.

Bijkomen in de bedrijfstuin

Bijkomen in de bedrijfstuin doe je natuurlijk in een heerlijke loungeset. Bij het kopen van een loungeset is het handig om op een aantal zaken te letten. Zoals natuurlijk de grootte, hoeveel mensen moeten er tegelijk kunnen zitten? En wil je zitten en/of liggen? Dan is er nog de keuze voor het materiaal van de loungeset. Wil je een natuurlijke loungeset kopen, dan is het leuk om te kiezen voor een houten set. Maar er zijn nog veel mogelijkheden natuurlijk. Zo kan je ook een aluminium loungeset voor in de bedrijfstuin kopen of kunststof.  Houd bij de keuze ook rekening met het onderhoud van de loungeset. Wil je een onderhoudsarme set of vind je het niet erg om de loungeset zo nu en dan in de olie te zetten?

Werklunch in de bedrijfstuin

Zoals eerder gezegd is de keuze voor tuinmeubels afhankelijk van je eigen wensen en de tuin. Er is behoorlijk veel mogelijk als het gaat om tuinmeubels. Zo zijn er hogere tafels waar je comfortabel aan kan werken en eten. Dat vergroot de mogelijkheden van de bedrijfstuin ook nog eens. Een lekkere gezellige bedrijfslunch en ruimte om te overleggen of werken in één. Ook bij tuinmeubels heb je veel keuze als het gaat om stylen en materialen. Overleg met de architect wat het beste bij jouw ideeën past en wat het meest gebruiksvriendelijk is. Hierbij hoef je je niet te beperken tot de meubels, want met accessoires maak je de bedrijfstuin natuurlijk helemaal af. Bijvoorbeeld bloempotten die tevens dienen als wijnkoeler met LED-verlichting. Een eigen luxe terras in de bedrijfstuin, het is toch heerlijk.

De vrijdagmiddagborrel in de tuin

Vaak kijken mensen behoorlijk uit naar de vrijdagmiddag(borrel). Misschien houden jullie ook een bedrijfsvrijdagmiddagborrel, hoe leuk is het om dat dan bij lekker weer in de tuin te doen? Met de juiste aankleding is er alles mogelijk in de bedrijfstuin! Een heerlijke loungeset, mooie eettafel op een patio of zelfs een bar. Alles kan eigenlijk wel, van Ibizastyle lounge tot een midwinternacht diner in Scandinavische sfeer. Wat dacht je van een heerlijke barbecue samen, van de buitenkeuken? Dat kan ook in de wintermaanden hoor, geen probleem! Of vul de bedrijfstuin aan met een vuurhaard om de koudere dagen meer sfeer te geven en optimaal te kunnen genieten van de tuin. Of een vuurhaard met rooster om barbecueën en warmte te combineren. Werken wordt zo nóg veel leuker!